28 lipca 2020
W projekcie proponuje się, aby waga ryzyka równa 100% dotyczyła lokali biurowych lub innych nieruchomości komercyjnych usytuowanych na terenie RP,
27 lipca 2020
  Ministerstwo Finansów opublikowało objaśnienia podatkowe dotyczące "preferencji" podatkowych zawartych w tzw. Tarczach antykryzyowych. Objaśnienia dostępne są tutaj: https://www.gov.pl/web/finanse/objasnienia-podatkowe-z-21-lipca-2020-r-ws-nowych-preferencji-stosowanych-w-zwiazku-z-ponoszeniem-negatywnych-konsekwencji-ekonomicznych-z-powodu-covid-19
27 lipca 2020
Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych od dłuższego już czasu angażuje się w sprawie regulacji zawartych w tzw. Megaustawie (ustawie o wspieraniu
24 lipca 2020
Wprowadzone zostały następujące zmiany: zmniejszenie tzw. dystansu społecznego z 2 m do 1,5 m, przy jednoczesnym zachowaniu obowiązku zakrywania nosa
29 czerwca 2020
W dniu 29 czerwca 2020 roku o godz. 14.00 PINK zorganizował webinar „Przyszłość rynku magazynowego w Polsce” Materiały do pobrania:
12 czerwca 2020
Szczegóły wydarzenia dostępne na stronie www.efcongress.com Nagranie z udziałem przedstawiciela PINK dostępne TUTAJ
04 czerwca 2020
Materiały do pobrania: prezentacja dr. Tomasza Walczaka – Kancelaria Prawna Łukaszewicz Nagranie z webinaru dostępne TUTAJ

wydarzenia

ZOBACZ WSZYTSKIE