archiwalne wydarzenia

23 września 2020
W dniu 23 września 2020 roku odbył się webinar organizowany przez PINK wspólnie z ekspertami CRIDO dotyczący omówienia zmian w
21 września 2020
W dniu 21 września 2020 roku odbył się webinar dotyczący omówienia kwestii inwestowania na gruntach poprzemysłowych. W webinarze wzięli udział
15 września 2020
W dniu 15 września 2020 r. odbył się webinar organizowany przez PINK wspólnie z kancelarią Dentons dotyczący omówienia zmian w

W dniu 22 lipca 2020 roku PINK wspólnie z przedstawicielami branży nieruchomości komercyjnych zorganizował konferencję prasową  nt. Sytuacja na rynku biurowym w 2020 roku -  podsumowanie pierwszego półrocza oraz prognozy na drugą połowę roku,  na której omówione zostały zarówno inwestycje, jak i sytuacja na rynku najmu. Była to doskonała okazja do porozmawiania o scenariuszach i prognozach na drugie półrocze. Przedstawione zostały zagregowane dane agencji nieruchomości a  liderzy i eksperci rynku biurowego podzielili się swoimi opiniami i prognozami.

Uczestnikami konferencji byli przedstawiciele Adgar Poland, Capital Park, Ghelamco, Globalworth, HB Reavis, Skanska oraz BNP Paribas Real Estate, CBRE, Colliers, Cushman & Wakefield, JLL, Knight Frank i Savills.

Materiały z konferencji: prosimy o wiadomość na adres kontakt@stowarzyszeniepink.org.pl

Konferencja prasowa: Sytuacja na rynku biurowym w 2020 roku - podsumowanie pierwszego półrocza oraz prognozy na drugą połowę roku

22 lipca 2020