archiwalne wydarzenia

15 września 2020
W dniu 15 września 2020 r. odbył się webinar organizowany przez PINK wspólnie z kancelarią Dentons dotyczący omówienia zmian w
09 września 2020
  W dniu 9 września 2020 roku PINK zorganizowało wydarzenie online prezentujące raport Biura i magazyny 2020 - nowa rzeczywistość?  w
22 lipca 2020
W dniu 22 lipca 2020 roku PINK wspólnie z przedstawicielami branży nieruchomości komercyjnych zorganizował konferencję prasową  nt. Sytuacja na rynku

AGENDA SPOTKANIA

9:30- 9:45 Zanieczyszczenie powierzchni ziemi od strony praktycznej: regulacje, ryzyka, dostępne rozwiązania i nadchodzące zmiany w przepisach” (prezentacja) Ewa Rutkowska-Subocz, Partner współkierująca Praktyką Ochrony Środowiska w Europie, Dentons

9:45-10:15 Obowiązki i ryzyka  właścicieli gruntów zanieczyszczonych , a także zachęty. Przykłady wsparcia dla deweloperów w innych krajach Interesujące przypadki gdzie zainwestowano z sukcesem w grunty poprzemysłowe:” (prezentacja) Sebastian Stachowski, Dyrektor Zarządzający Lion Environmental i Katarzyna Jankowska, Główny Ekspert ds. Projektów Planów Remediacji w Arcadis

10:15-10:45 – panel dyskusyjny

REJESTRACJA

PINK zaprasza do udziału w wydarzeniu Inwestowanie na gruntach poprzemysłowych organizowanym w dniu 21 września godz. 9.30 (spotkanie online)

04 września 2020