ZOBACZ WSZYTSKIE

Pozostałe aktualności

25 marca 2020
Domyślna treść artykułu. W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu

Domyślna treść artykułu.

W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.

Domyślna treść artykułu.

Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (PINK) zrzesza deweloperów, inwestorów i usługodawców, którzy chcą mieć realny wpływ na sprawy publiczne, regulacje i wpływać pozytywnie na wizerunek branży.Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (PINK) zrzesza deweloperów, inwestorów i usługodawców, którzy chcą mieć realny wpływ na sprawy publiczne, regulacje i wpływać pozytywnie na wizerunek branży.Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (PINK) zrzesza deweloperów, inwestorów i usługodawców, którzy chcą mieć realny wpływ na sprawy publiczne, regulacje i wpływać pozytywnie na wizerunek branży.Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (PINK) zrzesza deweloperów, inwestorów i usługodawców, którzy chcą mieć realny wpływ na sprawy publiczne, regulacje i wpływać pozytywnie na wizerunek branży.Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (PINK) zrzesza deweloperów, inwestorów i usługodawców, którzy chcą mieć realny wpływ na sprawy publiczne, regulacje i wpływać pozytywnie na wizerunek branży.Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (PINK) zrzesza deweloperów, inwestorów i usługodawców, którzy chcą mieć realny wpływ na sprawy publiczne, regulacje i wpływać pozytywnie na wizerunek branży.Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (PINK) zrzesza deweloperów, inwestorów i usługodawców, którzy chcą mieć realny wpływ na sprawy publiczne, regulacje i wpływać pozytywnie na wizerunek branży.Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (PINK) zrzesza deweloperów, inwestorów i usługodawców, którzy chcą mieć realny wpływ na sprawy publiczne, regulacje i wpływać pozytywnie na wizerunek branży.

25 marca 2020

ul. Grzybowska 5a,  00-132 Warszawa