Start VII edycji konkursu Top Woman in Real Estate. Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (PINK) Organizacją Wspierająca.

Wystartowała VII edycja konkursu Top Woman in Real Estate! To plebiscyt dedykowany kobietom działającym w polskiej branży nieruchomości, które w ubiegłym roku wyróżniły się indywidualnymi osiągnięciami zawodowymi. Dodatkowo wyłonione zostaną najlepsze zespoły zarządzanie przez kobiety oraz firmy wspierające ich rozwój zawodowy.

Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (PINK) została Organizacją Wspierająca Konferencję “Kobieta Przyszłości” oraz VII edycję konkursu i gali Top Woman in Real Estate.

Składanie kandydatur trwa do 24 marca 2024 roku. Aby przystąpić do konkursu, należy wypełnić formularz zgłoszeniowy dla kandydatki lub firm i zespołów dostępny na stronie www.topwoman.pl/konkurs/.

Finalistki i laureatki zostaną wyłonione podczas obrad kapituły Jury konkursu. W każdej kategorii zostanie wybranych maksymalnie 5 osób. W kategorii specjalnej “People’s Choice – online voting”, znajdą się natomiast finalistki wszystkich kategorii konkursu, na które będzie można oddawać swoje głosy. Głosowanie online potrwa od 26 kwietnia do 12 maja.

Szczegółowe opisy każdej kategorii wraz z kryteriami oceny dostępne są na: www.topwoman.pl/kategorie-2024/, zaś pełna lista finalistek zostanie umieszczona na stronie internetowej konkursu www.topwoman.pl do 26 kwietnia 2024 roku, wraz z opisem ich sylwetek i osiągnięć. Zwyciężczynie każdej z kategorii zostaną ogłoszone na finałowej Gali Top Woman in Real Estate, która odbędzie się na początku czerwca w Warszawie.

Więcej informacji o Gali rozstrzygającej konkurs już wkrótce! Zachęcamy do przesyłania zgłoszeń w tegorocznej edycji konkursu Top Woman in Real Estate.