Chcemy działać na rzecz całej branży nieruchomości komercyjnych,  dlatego zapraszamy wszystkie podmioty związane z tą branżą do dołączenia do PINK.

korzyści dla Członków Stowarzyszenia PINK

Wsparcie dla Członków

Dzięki doświadczeniu PINK w opiniowaniu problemów prawno-podatkowych na rynku nieruchomości, każdy Członek może liczyć na wsparcie w konkretnej sprawie.

Wpływ na sprawy publiczne i regulacje

Stale monitorujemy zachodzące zmiany w prawie, a jako organizacja mamy możliwość ich opiniowania. Będziemy również występować proaktywnie z propozycjami potrzebnych nowelizacji w regulacjach prawnych.

Dbanie o wizerunek branży

Poprzez spotkania z urzędami, regulatorami oraz mediami dbamy o właściwe postrzeganie branży i jej roli w polskiej gospodarce. Promujemy dobre praktyki działań na rynku nieruchomości. Informujemy członków o nowych standardach wchodzących na rynek.

Networking

Członkostwo daje możliwość regularnych spotkań z przedstawicielami firm działających we wszystkich sektorach rynku nieruchomości komercyjnych.

Networking

Członkostwo daje możliwość regularnych spotkań z przedstawicielami firm działających we wszystkich sektorach rynku nieruchomości komercyjnych.

Edukacja i wymiana poglądów

Udział w cyklicznych spotkaniach PINK uaktualnia wiedzę Członków na temat ostatnio wprowadzonych oraz planowanych zmian prawno-podatkowych. Eksperci dostarczają najświeższych danych rynkowych. Na spotkaniach edukacyjno-networkingowych jest możliwość nieformalnej wymiany poglądów z innymi graczami rynku.

ul. Grzybowska 5a, 00-132 Warszawa

22 324 59 95