POLITYKA PRYWATNOŚCI

Kim jesteśmy i jak się z nami skontaktować?

pod adresem stowarzyszeniepink.org.pl („Strona”). W sprawach ochrony danych osobowych możesz kontaktować

Po co i jak przetwarzamy Twoje dane osobowe?

na zadawane pytania za pośrednictwem poczty elektronicznej lub formularza kontaktowego na stronie,

w tym pytania i zagadnienia dotyczące prowadzonej przez nas działalności gospodarczej i prowadzenia innej korespondencji z Tobą, przesyłania naszych marketingowych informacji handlowych w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes, jeżeli posiadamy Twoją zgodę na komunikację marketingową, anonimowe dane pochodzące

na naszej Stronie (np. co nasi goście klikają najczęściej, kiedy ruch się zwiększa itd.).

Jakie dane przetwarzamy?

Odwiedzając naszą stronę pozostawiasz: swój adres IP (adres internetowy, który informuje o komputerze, telefonie, tablecie lub innym urządzeniu, dzięki któremu oglądasz naszą stronę). Adres IP może wskazywać na kraj, miasto

Jak długo planujemy przechowywać Twoje dane?

Dane pozyskane w odpowiedzi na Twoje pytania, oświadczenia o przystąpieniu do PINK oraz prowadzenia korespondencji w innych celach jak i pozostałe dane będziemy przechowywać nie dłużej niż 5 lat upływających

od końca roku ich otrzymania, gdyż taki planujemy okres retencji dla korespondencji, chyba że pojawi się konkretny powód dla ich dalszego przetwarzania, czyli zmieni się cel przetwarzania. Jeśli cel przetwarzania się zmieni, poinformujemy Cię o tym zgodnie z RODO.

Twoje Prawa

Przysługują Ci następujące prawa: dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii, sprostowania swoich danych, żądania usunięcia danych, żądania ograniczenia przetwarzania danych, sprzeciwu względem przetwarzania danych, przenoszenia danych. W celu wykonania wyżej wymienionych praw, skontaktuj się z nami mailowo pod adresem

e-mail: kontakt@stowarzyszeniepink.org.pl.Jeśli masz wątpliwości odnośnie zgodności z prawem przetwarzania Twoich danych osobowych przez nas, przysługuje Ci prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego. Komu przekazujemy Twoje dane?Właściwie nikomu nie przekazujemy Twoich danych. Twoje dane pozyskane ze Strony możemy powierzać naszym serwisantom IT, gdyby nam się Strona zepsuła lub powstała inna techniczna potrzeba, technicznie znajdują się one w zewnętrznym polskim serwisie hostingowym (czyli na serwerze, który utrzymuje Stronę). Anonimowe dane dotyczące ruchu na naszej Stronie (czyli cookies) możemy też powierzać naszym agencjom marketingowym oraz firmom finansowo-księgowym współpracującym z nami, a także wybranym kancelariom prawnym.

Komu przekazujemy Twoje dane?

Podczas przeglądania Strony, stosownie do udzielonej zgody oraz konfiguracji przeglądarki, na Twoim urządzeniu

o Twojej tożsamości. Pliki te nie mogą być wykorzystane do infekowania urządzenia złośliwym lub groźnym oprogramowaniem takim jak np. wirus.

dla optymalizacji i poprawnego wyświetlania treści zawartych na podstronach.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki Prywatności, w szczególności ze względu na zmianę przepisów prawa, technologii lub sposobu funkcjonowania Strony. Aktualny tekst Polityki Prywatności zawsze znajdziesz

na Stronie.

Kim jesteśmy i jak się z nami skontaktować?

Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych (Stowarzyszenie PINK), ul. Grzybowska 5a, 00-132 Warszawa, jest administratorem (dalej „Administrator”) Twoich danych osobowych na naszej stronie internetowej pod adresem stowarzyszeniepink.org.pl („Strona”). W sprawach ochrony danych osobowych możesz kontaktować się pod adresem email: kontakt@stowarzyszeniepink.org.pl lub pisemnie na adres naszej siedziby.

Po co i jak przetwarzamy Twoje dane osobowe?

Twoje dane osobowe pozostawione na Stronie oraz w trakcie prowadzenia korespondencji elektronicznej przetwarzamy w wykonaniu naszego prawnie uzasadnionego interesu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) dla:odpowiedzi na zadawane pytania za pośrednictwem poczty elektronicznej lub formularza kontaktowego

Odwiedzając naszą stronę pozostawiasz: swój adres IP (adres internetowy,

lub inny obszar geograficzny, gdzie się znajduje urządzenie, ścieżkę zwiedzania naszej strony, dane Twojej przeglądarki. Te dane pozyskujemy automatycznie, część z nich możesz zablokować poprzez zablokowanie ciasteczek w ustawieniach Twojej przeglądarki (jeśli korzystasz z wielu przeglądarek na jednym urządzeniu lub z tej samej przeglądarki na wielu urządzeniach może okazać się, że ustawienia musisz zmienić w każdej przeglądarce osobno). O treści danych przekazywanych nam emailem i formularzem kontaktowym decydujesz Ty.

Jak długo planujemy przechowywać Twoje dane?

Dane pozyskane w odpowiedzi na Twoje pytania, oświadczenia o przystąpieniu

do PINK oraz prowadzenia korespondencji w innych celach jak i pozostałe dane będziemy przechowywać nie dłużej niż 5 lat upływających od końca roku

ich otrzymania, gdyż taki planujemy okres retencji dla korespondencji, chyba

Twoje Prawa

Przysługują Ci następujące prawa: dostępu do swoich danych oraz otrzymania

się z nami mailowo pod adresem e-mail: kontakt@stowarzyszeniepink.org.pl. Jeśli masz wątpliwości odnośnie zgodności z prawem przetwarzania Twoich danych osobowych przez nas, przysługuje Ci prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego. Komu przekazujemy Twoje dane?Właściwie nikomu

Komu przekazujemy Twoje dane?

lub groźnym oprogramowaniem takim jak np. wirus.

o użytkownikach (np. identyfikator nadawany przez naszą Stronę) oraz dane służące podniesieniu komfortu korzystania ze Strony, potrzebne dla optymalizacji

i poprawnego wyświetlania treści zawartych na podstronach.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki Prywatności,

na Stronie.

00-132 Warszawa, jest administratorem

W sprawach ochrony danych osobowych możesz kontaktować się pod adresem

email: kontakt@stowarzyszeniepink.org.pl

lub pisemnie na adres naszej siedziby.

Po co i jak przetwarzamy Twoje dane osobowe?

Twoje dane osobowe pozostawione na Stronie

(art. 6 ust. 1 lit. f RODO) dla:odpowiedzi

na stronie, w tym pytania i zagadnienia dotyczące prowadzonej przez nas działalności gospodarczej

na komunikację marketingową, anonimowe dane pochodzące ze znaczników internetowych

też wykorzystywać do badania ruchu na naszej Stronie (np. co nasi goście klikają najczęściej,

kiedy ruch się zwiększa itd.).

Jakie dane przetwarzamy?

Odwiedzając naszą stronę pozostawiasz:

swój adres IP (adres internetowy,

który informuje o komputerze, telefonie, tablecie lub innym urządzeniu, dzięki któremu oglądasz naszą stronę). Adres IP może wskazywać na kraj, miasto lub inny obszar geograficzny, gdzie się znajduje urządzenie, ścieżkę zwiedzania naszej strony, dane Twojej przeglądarki. Te dane pozyskujemy automatycznie, część z nich możesz zablokować poprzez zablokowanie ciasteczek

nie dłużej niż 5 lat upływających od końca roku

Przysługują Ci następujące prawa: dostępu

do organu nadzorczego. Komu przekazujemy Twoje dane? Właściwie nikomu nie przekazujemy Twoich danych. Twoje dane pozyskane ze Strony możemy powierzać naszym serwisantom IT, gdyby nam

a także wybranym kancelariom prawnym.

Podczas przeglądania Strony, stosownie

i poprawnego wyświetlania treści zawartych na podstronach.

na zmianę przepisów prawa, technologii lub sposobu funkcjonowania Strony. Aktualny tekst Polityki Prywatności zawsze znajdziesz na Stronie.

W sprawach ochrony danych osobowych możesz kontaktować się pod adresem

email: kontakt@stowarzyszeniepink.org.pl

lub pisemnie na adres naszej siedziby.

Po co i jak przetwarzamy Twoje dane osobowe?

(art. 6 ust. 1 lit. f RODO) dla:

odpowiedzi na zadawane pytania

Jakie dane przetwarzamy?

Odwiedzając naszą stronę pozostawiasz:

swój adres IP (adres internetowy,

Adres IP może wskazywać na kraj, miasto lub inny obszar geograficzny, gdzie się znajduje urządzenie, ścieżkę zwiedzania naszej strony, dane Twojej przeglądarki. Te dane pozyskujemy automatycznie, część z nich możesz zablokować poprzez zablokowanie ciasteczek w ustawieniach Twojej przeglądarki (jeśli korzystasz z wielu przeglądarek na jednym urządzeniu lub z tej samej przeglądarki na wielu urządzeniach może okazać się,

że ustawienia musisz zmienić

w każdej przeglądarce osobno).

Dane pozyskane w odpowiedzi

na Twoje pytania, oświadczenia

o przystąpieniu do PINK

nie dłużej niż 5 lat upływających od końca roku ich otrzymania, gdyż taki planujemy okres retencji

Twoje Prawa

Przysługują Ci następujące prawa: dostępu do swoich danych

oraz otrzymania ich kopii, sprostowania swoich danych, żądania usunięcia danych, żądania ograniczenia przetwarzania danych, sprzeciwu względem przetwarzania danych, przenoszenia danych. W celu wykonania wyżej wymienionych praw, skontaktuj się z nami mailowo pod adresem e-mail: kontakt@stowarzyszeniepink.org.pl. Jeśli masz wątpliwości odnośnie zgodności z prawem przetwarzania Twoich danych osobowych przez nas, przysługuje Ci prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Komu przekazujemy Twoje dane? Właściwie nikomu nie przekazujemy Twoich danych. Twoje dane pozyskane ze Strony możemy powierzać naszym serwisantom IT, gdyby nam się Strona zepsuła

lub powstała inna techniczna potrzeba, technicznie znajdują się

one w zewnętrznym polskim serwisie hostingowym (czyli na serwerze,

też powierzać naszym agencjom marketingowym oraz firmom finansowo-księgowym

współpracującym z nami, a także wybranym kancelariom prawnym.

Komu przekazujemy Twoje dane?

Podczas przeglądania Strony, stosownie do udzielonej zgody

w pamięci stałej urządzenia podczas odwiedzania niektórych stron internetowych. Zawierają one informacje na temat urządzenia

i nie zawierają danych o Twojej tożsamości. Pliki te nie mogą być wykorzystane do infekowania urządzenia złośliwym lub groźnym oprogramowaniem takim

jak np. wirus.

konieczne do prawidłowego działania Strony. Możesz je dezaktywować jedynie poprzez zmianę ustawień w Twojej przeglądarce, ale może to mieć wpływ na prawidłowe działanie Strony.

służą analizie Twojego zachowania na naszej Stronie. Dzięki prowadzeniu takich analiz możemy obserwować trendy w zainteresowaniu gości Strony informacjami przez nas publikowanymi jak i poprawiać wygodę korzystania ze Strony i lepiej w przyszłości dopasowywać treść Strony do Twoich potrzeb.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki Prywatności,

w szczególności ze względu