Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych Patronem 14 Kongresu Podatków i Rachunkowości KPMG [13 lutego 2024]

KPMG zaprasza na 14. Kongres Podatków i Rachunkowości KPMG.  Wydarzenie w formule on-line odbędzie się 13 lutego 2024 roku. Polska Izba Nieruchomości Komercyjnych objęła Kongres patronatem.

Eksperci KPMG podzielą się swoimi spostrzeżeniami na temat kluczowych trendów i zagadnień mających wpływ na zarządzanie firmą w 2024 roku. Uczestnicy będą mieli okazję wysłuchać prelekcji z zakresu podatków, prawa, ESG i nowych technologii.

Kongres Podatków i Rachunkowości KPMG skierowany jest do prezesów i członków zarządów oraz przedstawicieli kadry zarządzającej odpowiedzialnej za obszary podatkowe i rachunkowe w przedsiębiorstwach, a w szczególności dyrektorów finansowych, głównych księgowych oraz szefów sprawozdawczości finansowej i controllingu, a także innych osób sprawujących funkcje finansowe i zajmujących się transformacją cyfrową tego obszaru w firmach. Zachęcamy do przekazywania informacji o Kongresie osobom zainteresowanym w Państwa organizacjach.

Uczestnicy wydarzenia mają możliwość otrzymania certyfikatu, poświadczającego udział w 14. Kongresie Podatków i Rachunkowości KPMG.

AGENDA I REJESTRACJA ZNAJDUJĄ SIĘ NA STRONIE WYDARZENIA

Rejestracja jest otwarta do 8 lutego 2024 r. Organizator prosi o korzystanie przy rejestracji ze służbowego adresu e-mail.

Warunkiem uczestnictwa jest otrzymanie potwierdzenia od organizatora. Udział w Kongresie jest bezpłatny, a całe wydarzenie będzie prowadzone w języku polskim. Organizator Kongresu zastrzega sobie prawo do selekcji zgłoszeń, modyfikacji terminu lub odwołania wydarzenia.